Index Vakbarát Hírportál

Szigetelőanyag alá bújva próbált meg elrejtőzni a rendőrök elől egy férfi

2024. június 6., csütörtök 14:35

Szerdán délelőtt egy 27 éves körözött férfi a háza padlására menekült, ahol a szigetelőanyag alá bújva próbált meg elrejtőzni a kiérkező rendőrök elől, azonban a nem járt sikerrel, elfogták, és kezdeményezték letartóztatását.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mecsek Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai június 5-én délelőtt egy helyi férfit fogtak el Versenden – írja a police.hu.

A rendőrök érkezésekor a férfi – aki ellen több elfogatóparancs is érvényben volt – a ház padlásán a szigetelőanyag alá bújva próbált meg elrejtőzni, azonban nem járt sikerrel. Elfogták, majd előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra.

A mohácsi nyomozók azzal gyanúsítják a fiatalembert, hogy március végén Mohács külterületén bement egy tanyára, majd az ott parkoló autóból kiszedett egy rádiós magnót, illetve egy merinói jerke bárányt is elvitt. Pár nappal később egy mohácsi autószerelő műhely udvarára is bement, ott az egyik kocsi kipufogórendszerét és katalizátorát vágta le, majd magával vitte. Ezután sem tétlenkedett, a gyanú szerint egy versendi pincébe is betört, ahova a tetőt megbontva jutott be. Innen 50 kiló füstölt árut és különböző szerszámgépeket lopott el.

A férfi mindhárom esetteé kapcsolatban beismerő vallomást tett, kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Azonban ennél több van a rovásán, ugyanis a komlói és a siklósi rendőrök is körözték lopás miatt. A férfit ezekben az ügyekben is felelősségre vonják.

Rovatok