Index Vakbarát Hírportál

Országszerte járhatatlanok az utak az áradások miatt, az M3-ason nagy a torlódás

2024. június 10., hétfő 09:06

Országszerte több baleset is történt az utakon, az M3-as és az M6-os autópályán is erős a forgalom. Az áradások pedig több vármegyében is fennakadásokat okoztak.

Az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán – közölte az Útinform hétfőn. Azt írták, a munkaterület mögötti több, akár 7-8  kilométeres torlódás eléri a mogyoródi szakaszt is, kerülni a 3-as főút felé lehet.

A tájékoztatás szerint az M2-es autóúton, a Budapest felé vezető oldalon, Dunakeszi térségében, a 23-as kilométer és az M0-s csomóponti ág között több kilométeres torlódás alakult ki az erős forgalom miatt.

Az M6-os autópályán, Ercsi térségében, a Budapest felé vezető oldalon, a 28-as és a 35-ös kilométer közötti terelésben 3-4 kilométeres torlódás alakult ki az erős forgalom miatt. Aki teheti, a 6-os főúton kerüljön.

A 4-es főúton, Karcag térségében, egy személygépjármű árokba hajtott. A 159-es kilométernél a forgalom félpályán halad. A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között egy személygépkocsi felborult. Félpályás lezárás mellett helyszínelnek. A 66-os főúton, Pécs közelében, egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött. A 7-es kilométernél, a Mánfa felé vezető oldalon egy sávot lezártak.

Erős a forgalom a Budapest felé vezető utakon:

Országszerte járhatatlanok az utak az áradások miatt

Több alsórendű útszakasz is járhatatlanná vált az országszerte kialakult áradások miatt. Ez okból kifolyólag lezárták:

Az áradások miatt továbbá több helyen, így Neszmély és Dunaradvány, Visegrád és Nagymaros, Szentendre és Szigetmonostor, Százhalombatta és Tököl, illetve Lórév és Adony között is szünetel a kompátkelés.

Rovatok