Index Vakbarát Hírportál

Nagy Ervin szerint Magyar Péter az a rejtett tehetsége volt a Fidesznek, akit nem vettek észre

2024. június 17., hétfő 17:15

Nagy Ervin az első perctől kezdve ott van Magyar Péter mellett, és mindenesként támogatja a Tisza Párt alelnökét. A színész azt is elmondta, hogy emberileg nem igazán ismerik egymást, több dolgot tudnak egymásról az interjúkból, mint a személyes beszélgetésekből.

„Én egy ilyen mindenese vagyok, ha arról van szó. Zenebohóc. De ma beszédet mondok, ilyen még nem volt” – mondta Nagy Ervin június 8-án, a Tisza Párt nagygyűlése előtt a Házon Kívül stábjának. A színész arról is beszélt, hogy a kampány ideje alatt ő is elkísérte Magyar Pétert néhány nagyvárosba, de teljesen nem iratkozhatott ki a saját életéből.

„Péter mondta, hogy na, akkor holnap indulok, és indult holnap. Ezt nehéz volt lekövetni három gyerekkel meg főpróbahéttel” – fogalmazott. Mint mondta, színészkollégái azért nem mernek csatlakozni hozzá, mert félnek. Szerinte „teljes ciánozás” van a kultúra területén, „aki nem hajt fejet azonnal, megy a lecsóba”.

„Nekem azért volt eggyel könnyebb, mert én már hamarabb kinyitottam a számat, hamarabb lettem közellenség a Magyar Nemzeti Filmalapnál” – tette hozzá, megjegyezve, hogy „lelkileg azért rossz ezt megélni művészként”, hiszen nem úgy indult neki ennek a pályának, hogy majd közellenséget csinálnak belőle.

Nagy Ervin a műsorban arról is beszélt, hogy Magyar Pétert emberileg nem nagyon ismeri, hiszen – mint mondta – nem volt még sok idejük a barátkozásra, mert fontosabb dolgokkal voltak elfoglalva.

Egymás elveit, értékeit ismerjük. Hamarabb tudunk ezer dolgot szerintem az interjúkból, mint hogy minekünk lett volna időnk leülni beszélgetni és borozni

– mondta, hozzátéve, hogy „ez a részemről egy vállalás vagy egy vakrepülés. Azt éreztem, hogy ő az a nagyon régóta várt politikai tehetség, akit minden módon támogatni kell”.

Rovatok