Index Vakbarát Hírportál

Két baleset is történt az M0-s autóuton, több mint 10 kilométeres a torlódás

2024. június 20., csütörtök 09:23

Karambol miatt Dunaharasztinál és Gyálnál is lezárásra és torlódásra kell számítani. A 4-es, a 31-es és a 49-es főút egyes szakaszain szintén ütközés miatt kell lezárásokra készülni.

Jelentős torlódás alakult ki az M0-s autóúton két baleset miatt is Dunaharasztinál és Gyálnál – írja az Útinform.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé, Dunaharaszti térségében még hajnalban egy teherautó és egy autóbusz karambolozott. A 28-as kilométernél a helyszínelés miatt csak egy sáv járható, a torlódás több mint 10 kilométeres.

Közölték azt is, hogy az ellenkező oldalon, a keleti szektorban, Gyál térségében három személygépkocsi ütközött össze. A 36-os kilométernél a belső sávot lezárták, a torlódás itt is mintegy 10 kilométeres. A 4-es főúton, Cegléd belterületén egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze. A 67-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

A 31-es főúton, Gyömrő és Mende között két személygépkocsi karambolozott. A 34-es km-nél a forgalom irányonként váltakozva halad. Egy személygépkocsi és egy busz ütközött össze a 49-es főúton, Őr térségében. A 8-as kilométernél a fél útpályát zárták le.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Polgárdi térségében árokba borult egy kamion, és további három autó is érintett a balesetben.

Rovatok