Index Vakbarát Hírportál

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M6-os autópályán

2024. június 26., szerda 09:04

Baleset történt az M6-os autópályán, Ercs térségében, a főváros felé vezető oldalon. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az eset miatt jelentős torlódás alakult ki. A forgalomkorlátozást 12 óra után oldotta fel a hatóság.

Baleset miatt lezárták az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalát, Ercsi térségében – számolt be szerda reggel a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. 

Mint írták, a sérüléssel járó baleset a sztráda 39-es kilométerénél történt. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés miatt a rendőrök teljes szélességében lezárták az érintett pályaszakaszt. A forgalomkorlátozás miatt jelentős torlódás alakult ki – tették hozzá. 

A katasztrófavédelem úgy tudja, egy teherautó és egy furgon ütközött össze. Az egyik járműbe beszorult egy ember, őt feszítővágóval szabadítják ki a tűzoltók. Az Útinform azt írta, a balesethez mentőhelikopter is érkezett. 

A helyszínelést és a műszaki mentést 12 óra 20 perckor fejezte be a rendőrség. Az egyenruhások a forgalomkorlátozást is feloldották.

Rovatok