Index Vakbarát Hírportál

Izgalmas programokkal vár a főváros a hétvégén

2024. június 26., szerda 18:30

Június utolsó hétvégéjén is számos jobbnál jobb programmal vár minket a főváros. Bulizhatunk egyet a Scorpions koncertjén, ellátogathatunk a Santsat egynapos minifesztiválra, mely nemcsak a zenéről, hanem a lelki feltöltődésről is szól, de kikapcsolódhatunk a VI. Óbudai Világzenei Héten vagy a Waldorfeszten is.

Az elkövetkező forró nyári hétvégén izzó, változatos eseményekben lehet részünk a fővárosban. Kilencedik alkalommal érkezik a Budapest SUP Fesztivál, de más fesztivál, táncház, nappali buli és gyerekprogram is várja az érdeklődőket.

A IX. Budapest SUP Fesztiválon egy teljesen új perspektívából, a Duna közepéről fedezhetjük fel a fővárost. Aki életében először evezne, az se féljen, mert az esemény előtt ingyenes, csoportos SUP-evezéstechnikai oktatást tart Nagy Szabolcs világbajnok.

A VI. Óbudai Világzenei Hét a Kobuci kertben világsztárokkal és a fesztivál történetének talán legerősebb programkínálatával vár bennünket. Népzenei kuriózumok, kertmozi, egy nagyszerű színházi társulat vendégjátéka és a műfaj elevenségét ünneplő félszáz muzsikus – június 24. és június 30. között róluk szól majd a Kobuci tematikus fesztiválja.

A további hétvégi programokról itt olvashat bővebben: https://welovebudapest.com/programok

Rovatok