Index Vakbarát Hírportál

Megtalálták a Fishing on Orfűn eltűnt fiatal lányt

2024. június 27., csütörtök 16:24

Már a rendőrség is keresi azt a fiatal lányt, aki a Fishing on Orfűn tűnt el csütörtökön. A fiatal még az iratait sem vitte magával, így a barátai aggódnak érte. Most abban bíznak, hogy a fesztivál Facebook-csoportjában közzétett bejegyzésüknek köszönhetően a többi fesztiválozó segítségével sikerült előkeríteni az eltűnt lányt.

Eltűnt egy fiatal lány a június 26–29. között zajló Fishing on Orfű fesztiválon. Barátai a fesztivál Facebook-csoportjában tudatták a résztvevőkkel, hogy keresik a fiatal, vörös hajú lányt, akiről fotót és rövid személyleírást is közzétettek. A békéscsabai születésű lányt már a rendőrség is keresi.

A barátok által közzétett Facebook-poszt szerint a lány az iratait se vitte magával. Abban bíznak, hogy a fesztiválozók segítségével sikerül megtalálniuk eltűnt barátjukat, aki szombaton tölti be 22. életévét.

Sziasztok! Eltűnt egy barátunk. Hajnal fél háromkor láttuk utoljára, rózsaszín pulcsi és hosszú fehér szoknya volt rajta. Vörös hajú, frufrus, szemüveges, két orrpiercingje és több fülpiercingje van. Körülbelül 165 centiméter magas. Sem telefont, sem pénzt, sem az iratait nem vitte magával. Ha valaki látta vagy tud bármit róla, kérlek, szóljatok

– írták a fesztivál Facebook-csoportjában.

Frissítés: 19:20

Az RTL információi szerint többek között drónokkal is keresték a lányt, a keresésnek pedig meg lett az eredménye, ugyanis a híroldal szerint előkerült a fiatal. Egyik hozzátartozója a Facebookon azt írta, hogy épségben találták meg. Értesüléseik szerint az egyik közeli utcában találták meg, miután többen is értesítették a hatóságokat, hogy látni vélik.

Rovatok