Index Vakbarát Hírportál

Nagy Ervin szívesen lenne kulturális miniszter Magyar Péter kormányában

2024. július 1., hétfő 07:55

Most mondhatnám, hogy nem, de az nem fedné a valóságot – válaszolta Nagy Ervin színész egy interjúban arra a kérdésre, hogy lenne-e kulturális miniszter a Tisza Párt kormányában. Szerinte Magyar Péter sármos, karizmatikus, nagyon egyedi, lólépésben halad mások előtt, és az egész magyar politikai elit előtt jár, de Nagy Ervin egyelőre még nem érzi, hogy személyi kultusz alakulna ki a politikus körül.

Nagy Ervin színész szerint Magyar Péter olyan ritmust diktál, hogy azután csak szalad az ember. A 444-nek adott interjújában beszélt a Tisza Párt alelnökének legutóbbi botrányáról, de azt is elárulta, hogy mit gondolt Magyar Péter ATV-ben történt, nagy port kavaró szerepléséről.

Az interjúban Nagy Ervin azt is elmondta, hogy:

Mint megírtuk, Nagy Ervin az első perctől kezdve ott van Magyar Péter mellett, és mindenesként támogatja a Tisza Párt alelnökét. A színész korábban arról beszélt, hogy Magyar Pétert emberileg nem nagyon ismeri, hiszen – mint mondta – nem volt még sok idejük a barátkozásra, mert fontosabb dolgokkal voltak elfoglalva.

„Egymás elveit, értékeit ismerjük. Hamarabb tudunk ezer dolgot szerintem az interjúkból, mint hogy minekünk lett volna időnk leülni beszélgetni és borozni” – mondta, hozzátéve, hogy „ez a részemről egy vállalás vagy egy vakrepülés. Azt éreztem, hogy ő az a nagyon régóta várt politikai tehetség, akit minden módon támogatni kell.”

Rovatok