Index Vakbarát Hírportál

Menczer Tamás sörözni hívja a biatorbágyiakat

2024. július 9., kedd 13:25

A Fidesz kommunikációs igazgatója újraindította a Meghívlak egy sörre! című kezdeményezését, hogy meghallgassa a választók véleményét. Menczer Tamás csütörtökön a biatorbágyi Peron kávézóba várja az embereket, „függetlenül attól, hogy fideszesek vagy sem”.

Menczer Tamás közösségi oldalán írt arról, hogy megtiszteltetésnek érzi, hogy a 2022-es országgyűlési választáson Pest 2-es egyéni körzetében rekordtámogatással nyert. Ugyanakkor az emberek megértését kérte amiatt, hogy az elmúlt időszakban az EP-választás miatt nem jutott annyi ideje a körzetében élőkre.

A kormánypárti politikus szeretne többet találkozni a választókkal, ezért úgy döntött, hogy újraindítja a Meghívlak egy sörre! című kezdeményezését.

Várok mindenkit, aki úgy érzi, hogy mondandója van számomra, függetlenül attól, hogy fideszes vagy sem, támogat vagy inkább kritikus. Örömmel beszélgetek a helyi és országos ügyekről vagy bármi másról

– írta Facebook-bejegyzésében Menczer Tamás.

A Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön Biatorbágyon, 17 órára a Katalin-hegyre várja az embereket egy játszótér átadására, majd 18 órára a Peron kávézóba. 

Rovatok