Index Vakbarát Hírportál

Futókra rántott kést egy férfi a Margitszigeten, nyomozás indult

2024. július 13., szombat 13:38

Péntek este késsel támadt futókra egy férfi a Margitszigeten. A társaság értesítette a rendőrséget, az ügyben nyomozás indult.

Húszcentis konyhakéssel támadt futókra egy férfi a Margitszigeten péntek este – számolt be a 24.hu egy Reddit-poszt alapján. A bejegyzés szerint egy baráti társaság futni indult, majd amikor végeztek, egy férfi odalépett hozzájuk, belekötött egyikükbe, és kést rántott. 

Ekkor a férfi a társaság egyik tagja után eredt, de nem érte utol. Ezt követően a többiekhez – köztük egy várandós nőhöz – fordult, akiknek sikerült elterelniük a férfi figyelmét, és a földre teperték. A társaság értesítette a rendőröket, akik el is vitték a támadót. A posztoló megjegyezte, hogy nem esett baja senkinek. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya a lap megkeresésére közölte, hogy az esettel összefüggésben a BRFK garázdaság vétség miatt nyomozást indított. 

Az ügyben a rendőrök egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki, valamint ellene a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek

– írták. 

Rovatok