Index Vakbarát Hírportál

Kamion és kisbusz ütközött az M1-esen, hat kilométeres a torlódás

2024. július 17., szerda 10:29

Lébénynél és Akasztónál is több gépjármű ütközött egymással szerda délelőtt, valamint több helyen sávlezárások várhatók. Minden esetben fokozott figyelmet kérnek az Útinform munkatársai.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lébény térségében − közölte az Útinform szerda délelőtt a honlapján. Azt írták, hogy a 147-es kilométernél egy sávot lezártak, a torlódás 6 kilométeres.

A forgalmi akadályt az 1-es főúton lehet elkerülni. Ugyanebben az irányban, a 142-es kilométernél terelést bontanak, a munkavégzés mögött lassulás tapasztalható. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a balesetben kamion és kisbusz ütközött. A kisbuszba beszorult egy ember, őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Az 53-as főúton, Akasztó térségében személyautó és egy teherautó ütközött össze. A 17-es kilométernél a személyautókat fél pályán elengedik, viszont a teherforgalmat elterelik Csengőd felé. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Csengőd, valamint az 51-es és 52-es számú főút felé terelik. 

Az M3-as autópályán, Gödöllő térségében, a 33-as kilométernél mindkét irányban munkavégzés miatt lassul a forgalom.

Rovatok