Index Vakbarát Hírportál

Kilenc autó karambolozott éjjel az M1-esen

2024. július 18., csütörtök 06:30

Szerda este 10 óra körül kilenc autó rohant egymásba az M1-es autópályán, Bicskénél. Nem sokkal később Hegyeshalom térségében is baleset történt, melynek következtében egy ember meghalt.

Kilenc személygépkocsi karambolozott Bicskénél, az M1-es autópálya 34-es kilométerszelvényénél, Budapest irányába. Az érintett szakaszon egy sávon haladt a forgalom – közölte a katasztrófavédelem szerda este az MTI-vel.

A bicskei önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést, a helyszínen dolgoztak a társhatóságok is.

A rendőrség beszámolója szerint az elmúlt éjszaka az M1-es autópálya 162-es kilométerszelvényében 0 óra 10 perc körül egy gépjármű az úton kiépített terelésre ráhajtott, majd árokba csapódott. A balesetben egy ember életét vesztette. 

A műszaki mentés és a szemle idejére a rendőrök az autópálya mindkét irányába tartó útvonal egy-egy sávját lezárták, de azóta az egyenruhások a műszaki mentést és a szemlét már befejezték.

A rendőrség kéri a gépjárművezetőket, hogy a helyszín közelében nagyobb körültekintéssel haladjanak, és ne hagyják figyelmen kívül a közúti közlekedési szabályokat, tartsanak nagyobb követési távolságot.

Rovatok