Index Vakbarát Hírportál

Újabb etapjához érkezett a Nagykörúti vágányfelújítás

2024. július 19., péntek 16:52

Több helyen is pályakarbantartást végeznek a Podmaniczky utca és a Margit híd térségében, ezért július 20-án, és 22-én is több változás lesz a közösségi közlekedésben.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatója szerint a nagykörúti 4-es és 6-os villamos vonalán tartó pályakarbantartás szombattól a Podmaniczky utca és a Margit híd térségében folytatódik. Július 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a Széll Kálmán tér és a Harminckettesek tere között t jár a 4-6-os pótlóbusz.

A BKK a Nyugati pályaudvar és a Corvin-negyed között utazóknak az M3-as metrót, a Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazóknak a belváros elérésére az M2-es metrót, Óbuda irányából pedig a 19-es és a 41-es villamosokat ajánlja az M2-es metróra való átszállással.

Szombattól várhatóan szerdáig lezárják a Nagykörúton a Podmaniczky utcai villamosátjárót, itt csak a BKK-járatok hajthatnak át. A Podmaniczky utcában mindkét irányban lezárják a belső sávot a Nagykörút előtt, a Nagykörúton pedig a csomópont előtt a Margit híd felé szintén lezárják a belső sávot.

Július 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap:

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, sőt jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.

Rovatok