Index Vakbarát Hírportál

Baleset történt az M1-es autópályán Győrnél

2024. július 21., vasárnap 16:55

Öt autó ütközött Győrnél az M1-es autópályán. Az Útinform tájékoztatása szerint a torlódás három kilométeres. A délutáni, kora esti órákban az M3-as és az M7-es autópályán is erős forgalomra kell számítani.

Baleset miatt megállították a forgalmat az M1-es autópályán Győr közelében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 125-ös kilométernél – írja az MTI.

Az Útinform tájékoztatása szerint a torlódás meghaladja a három kilométert. A katasztrófavédelem információi alapján a balesetben öt autó ütközött össze. Azt írták: „aki teheti, a 119-es csomópontban térjen le a sztrádáról, és kerüljön az 1-es főúton, Győr felé”. 

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán erős forgalommal kell készülni ma délután. A portál szerint Balatonvilágos és Székesfehérvár között szakaszos lassulásokra, torlódások és megnövekedett menetidőre kell számítani.

Az M35-ös autópályán, Debrecen térségében, a Berettyóújfalu felé vezető oldalon, szalagkorlátnak ütközött egy személygépjármű. A 48-as kilométernél, a forgalom egy sávon halad.

A 39. Forma–1-es Magyar Nagydíj miatt erősebb járműmozgásra kell számítani az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton Kerepes környékén. A fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és 18-as kilométer között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és 23-as kilométernél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható.

Rovatok