Index Vakbarát Hírportál

Részegen ment fürdőzni a férfi Sándorfalván – búvárok találták meg a holttestét

2024. július 21., vasárnap 11:41

A szakszolgálat jelentése szerint nagyon ittas állapotban ment a vízbe az a férfi a Sándorfalva melletti strandon, akinek a búvárok már csak a holttestét találták meg szombat este, miután órákig kutattak utána a vízben. A holttestet a vízben a tűzoltók szenzora jelezte, a búvár így találhatta meg.

Vízbe fulladt egy férfi szombaton egy Sándorfalva melletti strandon – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel vasárnap.

A közlemény szerint szombaton délután 4 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a Nádastó Szabadidőparkban, az élővízi strandon családtagjai egy férfit keresnek, aki korábban a vízben úszott. A helyszíni egységek megkezdték a tó átvizsgálását, és fél nyolckor megtalálták a vízben a keresett férfi holttestét.

A kutatásban résztvevő Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat ( SZVTSZ) a közösségi oldalán azt írta, munkatársaikat a katasztrófavédelem műveletirányítása riasztotta Sándorfalvára egy fürdőhelyen eltűnt személy keresésére. A helyszínre két búváruk is kivonult, akik a tűzoltókkal együtt keresték az eltűntet.

A holttestet az egyik búvár találta meg, miután tűzoltók szonárja jelezte az elmerült férfit.

Az SZVTSZ posztjában hozzátette, hogy a férfi „nagyon ittas állapotban” ment a vízbe, ezért is végződhetett tragédiával a fürdőzés. 

Rovatok