Index Vakbarát Hírportál

Nagy a káosz a Nyugatinál, késések és vonatkimaradások várhatók

2024. július 24., szerda 17:23

Felsővezeték-hiba miatt a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között átmenetileg nem közlekednek a vonatok. Jelentős késésekre és vonatkimaradásokra lehet számítani ezen a vonalon.

A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között felsővezeték-hiba miatt átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok – tájékoztat a Mávinform. A késő délutáni, esti órákban jelentős késésekre, vonatkimaradásokra, illetve rövidebb útvonalon közlekedő járatokra lehet számítani a ceglédi vonalon – teszik hozzá.

A Mávinform tájékoztatása szerint a változások az alábbi járatokat érintik.

Változások vannak azonban másutt is, például a Fonyódról 14:36-kor Záhonyba elindult Aranypart Expressz (16706) előreláthatólag 40-80 perces késéssel közlekedik, a fordulószerelvény jelentős késése miatt. De a Ljubljanából Budapestre tartó Citadella InterCity (IC 247) is csak Székesfehérvárig közlekedik 80-100 perces késése miatt.

Utasai onnan egy következő, alkalmas vonattal utazhatnak tovább. 

A Déli pályaudvarról 18 órakor Szombathelyre induló Bakony InterCity (IC 908) helyett motorvonat indul Székesfehérvárig, ott az utasoknak át kell szállniuk az IC vonatszerelvényre – írja a Mávinform.

Rovatok