Index Vakbarát Hírportál

Durva balesetekkel indult a nap Budapesten: kigyulladt egy autó, és frontális ütközés is történt

2024. július 26., péntek 07:39

Két budapesti kerületben is baleset történt – míg a VI. kerületben a Teréz körút és a Szondi utca kereszteződésénél kigyulladt egy autó, addig a XX. kerületben frontális ütközéshez riasztották a katasztrófavédelem munkatársait.

Kigyulladt, és teljes terjedelmében égett egy gépkocsi Budapesten, a hatodik kerületben, a Teréz körút és a Szondi utca kereszteződésénél. 

A tűz átterjedt egy telefonfülkére is.

A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat – közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Az Index egyik olvasója a hírre reagálva azt írta, hogy a szóban forgó autó már több mint három hete parkolt a helyen, ahonnan egyszer sem mozdították el. Az olvasó arról is beszámolt, hogy  az autóban laktak is, azonban parkolódíjat soha nem fizetett, sorra kapta a bírságokat. A környéken lakók láthatták, hogy egyre több szemét gyűlik az autó körül azon a területen, ahol egyébként  legfeljebb 3 órát lehet parkolni egyhuzamban. Az olvasó bejelentést is tett a rendőrségen, ennek ellenére nem szállították el a járművet. 

Baleset történt Budapest XX. kerületében is, ahol frontálisan ütközött két személyautó a Török Flóris utca és a Pöltenberg utca kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Rovatok