Index Vakbarát Hírportál

Teljes útlezárás van az M1-es autópályán, már öt kilométeres a torlódás

2024. július 26., péntek 09:30

Baleset miatt több mint 5 kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán, ahol teljes útzár van érvényben. A közlekedők a 85-ös kilométerszelvénynél, Komáromnál tudják elhagyni az autópályát.

Közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van az M1-es autópálya 99-es kilométerszelvényében, a Győr felé vezető oldalon.  Az Útinform arról tájékoztatott, hogy már 

5 kilométert meghaladó a torlódás. 

A rendőrség közlése szerint közúti közlekedési baleset történt 2024. július 26-án 8 óra 20 perc körül az M1-es autópálya 99-es kilométerszelvényében, az Ausztria irányába vezető oldalon.

Frissítés: Újabb baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 78-as km-nél Hegyeshalom irányában. Itt is sávzárásra és 4-5 km-es torlódásra számítsanak Komárom térségében.

A rendőrök a szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani. A közlekedők a 85-ös kilométerszelvénynél, Komáromnál tudják elhagyni az autópályát, és Nagyszentjános térségében, a 101-es kilométerszelvénynél tudnak visszatérni az útszakaszra.

Rovatok