Index Vakbarát Hírportál

Kútba zuhant egy kislány Kőszegen

2024. július 27., szombat 19:02

Kútba zuhant Kőszegen egy kislány szombat délután, a gyermeket mentőhelikopterrel vitték kórházba életveszélyes állapotban.

Egy hét és fél méter mély kútba esett egy gyermek a kőszegi Mohás út egyik telkén szombaton – közölte a 112press. A balesetet észlelve az édesapja azonnal utána ereszkedett, kijönni azonban már nem tudott a gyermekkel. Arról ellentétes információk vannak, hogy volt-e víz a kútban. 

A portál beszámolója szerint kőszegi és szombathelyi tűzoltókon túl egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, ami a terepviszonyok miatt a kúttól körülbelül egy kilométerre tudott leszállni.

A tűzoltók sikeresen a felszínre hozták a gyermeket és az édesapját. A kislány életben van, de a legfrissebb információk szerint életveszélyes állapotban vitték kórházba mentőhelikopterrel. 

A kislány körülbelül negyven percet töltött a kútban, a legtöbb időt már az édesapjával, töréses és belső sérülései is vannak a gyermeknek. Mint írják, több gyermek játszott a kertben és egy kisfiú szólt, hogy a kislány alatt beszakadt egy deszka és a mélybe zuhant. 

Rovatok