Index Vakbarát Hírportál

Csányi Sándorral az oldalán tűnt fel Karsai Dániel egy focimeccsen

2024. augusztus 5., hétfő 14:31

Karsai Dániel vasárnap este Csányi Sándor társaságában szurkolt kedvenc focicsapatának, a Vasasnak. Az alkotmányjogász a meccs előtt írt arról a közösségi oldalán, hogy miért jó Vasas-drukkernek lenni.

Karsai Dániel vasárnap a Vasas és a Kazincbarcika labdarúgócsapatok mérkőzésén járt. Az ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogászról köztudott, hogy Vasas-drukker, és gyakran ellátogat meccsekre, az Illovszky Rudolf Stadionba. Ezúttal Csányi Sándor OTP-vezér oldalán tűnt fel. 

Karsai Dániel szerettei körében a mai napon is az Illovszky-stadionból tekinti meg a Kolorcity Kazincbarcika SC elleni bajnoki mérkőzést, és szurkol csapatunknak. Fő szponzorunk, az OTP Bank elnöke, Csányi Sándor is köszöntötte a lelátón

– írta a Vasas FC a Facebook-oldalán. 

Az alkotmányjogász a meccs előtt írt arról a közösségi oldalán, hogy miért jó Vasas-drukkernek lenni. „Mert Vasas-drukkernek lenni jó. Ha hiszik, ha nem, jó a csapat. A 90-es és 2000-es évek nézhetetlen focija már a múlté – az NB II-ben is. Szóval szigorúan közgazdasági alapon megéri meccsre járni, a pénzünkért jó focit kapunk. A stadionban továbbá jó a hangulat, a sör, és sok a vonzó hölgy. Végül, de nem utolsó sorban, szerintem ne csak lakjunk Angyalföldön, hanem éljünk is. Ennek része a mindig frissen dobogó Vasas-szív” – írta. 

Karsai Dániel májusban az Indexnek is interjút adott. Többek között arról beszélt, hogy az öngyilkosság lehetősége nem vetődött fel benne, a magánszférája eltűnt, de a belső világa, a gondolatai még mindig kizárólag az övéi. 

Rovatok