Index Vakbarát Hírportál

„Csont nélkül besz***ták ezt” – Puzsér Róbert szerint álhír, hogy Ázsiába költözik

2024. augusztus 12., hétfő 11:08

Puzsér Róbert egy Facebook-posztban közölte: álhír, hogy Ázsiában telepedne le. Azt viszont elismerte, hogy szüksége van egy kis pihenésre.

A Media1 nyomán mi is megírtuk a hétvégén, hogy Puzsér Róbert Ázsiában települ le. A portál azt írta, hogy „információik szerint” a publicista Ázsiába költözik.

A publicista most ezt cáfolta meg egy Facebook-posztban, amelyben azt írta: 

Az az ostobaság terjeng a hazai nyilvánosságban, hogy Délkelet-Ázsiába költöztem, és a közszereplést végző jóakaróim nem kisebb kultúrbűnözővel az élen, mint Majka papa, csont nélkül besz**ták ezt.

Puzsér Róbert itt arra utalt vissza, hogy a rapper is megosztotta a hírt, azt írva: „Gyerünk, Robi!! Pihend ki azt a sok munkát!”

A publicista megjegyezte: „Sejtelmem nincs, miként kapott szárnyra ez a dezinformáció, de csekély ésszel is belátható, hogy nyáron a trópusokon elviselhetetlen az időjárás.”

Elmondása szerint most valóban szüksége lesz egy hosszabb szünetre, de még nem hagyta el Európát, és a következő hónapokban „időről időre” hazalátogat majd.

„Jelenleg hosszabb szünetre van szükségem, mert a kegyelmi botrányban és a Tisza áradásában tetőző elmúlt két évad rendkívüli energiáimat emésztette el. Köszönöm a közönség szíves megértését. Úgy tervezem, hogy a 2025-ös évtől megújult erővel visszatérek, és bizonyos hangsúlyok módosításával, de a régi elvek szerint folytatom a megkezdett munkát, mert a rossz pénisz nem vész el” – írta Puzsér Róbert.

Rovatok