Index Vakbarát Hírportál

Szirénázó mentőautó karambolozott Martonvásáron

2024. augusztus 18., vasárnap 17:18

Személyautóval ütközött össze egy mentőautó Martonvásáron vasárnap, a baleset során a megkülönböztető jelzést használó jármű egy fának csapódott. Berettyóújfalu külterületén halálos baleset történt, de ütközésekről érkeztek hírek az M7-es autópályáról, Szegedről és Hajdúdorogról is.

Személyautóval ütközött össze egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó vasárnap Martonvásáron – mondta Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Az ütközés következtében a mentőautó fának csapódott.

Mindkét sofőr és a mentőtiszt is segítség nélkül hagyta el a járművet – közölte a szóvivő, aki jelezte azt is, hogy a mentőautó nem szállított beteget.

Utoléréses baleset történt az M7-es autópálya 27-es kilométerénél, két személyautó ütközött össze a Székesfehérvár felé vezető oldalon, Tárnok és Tordas között – közölte honlapján a katasztrófavédelem. A műszaki mentési munkálatok elvégzéséhez az érdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, az érintett sztrádaszakaszon félpályán halad a forgalom.

Szegeden, a Csongrádi sugárúton, a Brüsszeli körút közelében két autó és egy motor karambolozott. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani. Szintén motoros és autós ütközött össze Hajdúdorogon, a Méntelep utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a társhatóságok is a helyszínre érkeztek.

Halálos baleset történt Berettyóújfalu külterületén

Halálos baleset történt a 47-es számú főúton, Berettyóújfalu külterületén – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

A tragédia a főút 33-as kilométerénél, a déli órákban történt. Két személygépkocsi ütközött a balesetben, egy ember életét vesztette.

Miután az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták, egy későbbi tájékoztatás szerint félpályán megindulhatott a forgalom.

Vasárnap az M3-as autópályán is halálos baleset történt, két gépjármű ütközött Mezőkövesd közelében, egy nő a helyszínen elhunyt.

Rovatok