Index Vakbarát Hírportál

A hétvégén jön Újlipótváros kulturális falunapja, a Pozsonyi Piknik

2024. szeptember 5., csütörtök 06:24

A nyárnak ugyan vége van, de ettől függetlenül még rendeznek szabadtéri programokat a fővárosban. A szeptember 7-én megrendezésre kerülő Pozsonyi Pikniken két színpadon is találkozhatunk koncertekkel és színházi előadásokkal.

A Pozsonyi Pikniket Újlipótváros kulturális falunapjának is szokták becézni, ahol számos színházi és zenei programmal várnak minket szeptember első szombatján. Két színpadon, kitelepülő színházakkal, vásárosokkal, kézműves és gasztró kitelepülőkkel garantálnak a szervezők egész napos kikapcsolódást szeptember 7-én.

Az eseményen minden korosztály talál izgalmas programokat, a családoknak a Pagony saját helyszínnel készül a Radnóti Miklós utcai Gyerek Pikniken. A kiadó könyv- és társasújdonságokkal, dedikálással, társasozással és kézműveskedéssel készül, a Piknik ideje alatt a Pozsonyi Pagonyban is kedvezménnyel lehet vásárolni.

Az első Pozsonyi Pikniket lokálpatrióták kezdeményezésére rendezték meg 15 évvel ezelőtt. A nyárbúcsúztató kavalkádon az első években még csak pár ezren látogattak el, mostanra már százezren fordulnak meg a programsorozaton. A Jászai nagyszínpadon 17, a Fidelio színpódium 20, a Radnóti utcai gyerekpik pedig 10 programmal várja az érdeklődőket.

További hétvégi programokról a We Love Budapest hétvégi programnaplójából tudnak válogatni olvasóink.

Rovatok