Index Vakbarát Hírportál

Ricsi Bohóc az MTI-ben adott ki közleményt: Puszi, hívjatok!

2024. szeptember 5., csütörtök 21:30

A jótékonykodásáról ismert Ricsi Bohóc az újságírók felé tolmácsolt üzenetet az MTI-n keresztül, amelyben felhívja a figyelmet aktivitásaira.

Ricsi Bohóc 33 éve jár gyermekekhez, mint például a vörösiszap-katasztrófa károsultjaihoz, vagy éppen különböző gyermekkórházakba, hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő gyermekekhez, hogy maradandó élményeket nyújtson nekik. Az előadó most az MTI-ben tett közzé egy közleményt, amelyben az újságírókhoz fordult.

„Kedves újságíró nénik és bácsik! Legyetek szívesek érdeklődni egy picit Ricsi Bohóc és az ő csapatának tevékenységeiről!” – fogalmazott, majd egy videót is megosztott, ami saját Facebook-oldalán található meg.

Építettünk egy gyerekszínházat, amit már 14 éve üzemeltetünk magánszínházként. Kiadtunk több gyerekdalos lemezt, van gyerekzenekarunk, színjátékos tanodánk és táborunk, amelyek szintén több mint 10 éve működnek. Túléltük a Covidot is: magunk se tudjuk pontosan hogyan, de sikerült. Tavaly építettünk még egy gyerekszínházat. Van egyesületünk is, amivel rengeteg gyermeknek segítünk. Annak ellenére, hogy tulajdonképpen nekünk volna szükségünk segítségre. Hivatásunk, küldetésünk a gyermekek életminőségének javítása. Tudnátok segíteni azzal, hogy a saját eszközeitekkel eljuttatjátok mindezt még több felnőtthöz?

– fogalmazott Ricsi Bohóc, aki zárásként azt írta: „Na elég volt! Puszi, hívjatok!”

Rovatok