Index Vakbarát Hírportál

Új internetcsomagokat ajánl a tanévkezdésre a DIGI

2024. szeptember 6., péntek 17:29

Az iskolakezdési időszakot kívánja megkönnyíteni akciójával a DIGI: 2024. október 15-ig lehet kedvezményes keretek közt igényelni a szolgáltatást – közölte a vállalat az Indexhez eljuttatott közleményében.

Mint írták: „Minden DIGINet 1000 FTTH optikai kábeles internetszolgáltatásra vagy DIGI Nekem (1000) díjcsomagra előfizető ügyfél összesen 10 ezer forintos jóváírásban részesül az előfizetési időszak első két hónapjában.” Ezenkívül „ a DIGI új ügyfelei az akció során díjmentesen WiFi 6-képes eszközt kapnak, hogy az internetezési élmény még teljesebb legyen”.

Az ajánlatot a DIGI új ügyfelei és már meglévő előfizetői is igénybe vehetik, amennyiben új vezetékesinternet-szolgáltatást választanak vagy kibővítik már meglévő előfizetői csomagjaikat. Megjegyezték ugyanakkor, hogy a DIGI Nekem (1000) esetében az ajánlat kizárólag „a DIGI optikai (FTTH) technológiával kiépített szolgáltatási területein érvényes, ahol kiegészítő beruházás nélkül érhető el”.

A közleményben azt írták, hogy az iskolakezdés időszakában kiemelten fontosak a vezetékes szolgáltatások. „Ebben az időszakban jellemzően nő a vezetékes internetszolgáltatásokat igénybe vevő háztartások száma, hiszen az otthonról elköltöző egyetemisták, fiatalok is önálló előfizetőkké válnak” – fogalmaztak.

Mint írták, a kedvezményt a DIGI meglévő ügyfelei is igénybe vehetik,

„amennyiben határozatlan idejű DIGINet 1000 FTTH optikaiinternet-szolgáltatást tartalmazó előfizetésükre egy év hűséget vállalnak, vagy DIGINet 1000 FTTH optikai internetet igényelnek meglévő TV- vagy telefonszolgáltatásuk mellé, illetve egy alacsonyabb sávszélességű optikaiinternet-díjcsomagról váltanak az új kedvezményes ajánlatok valamelyikére. A kedvezmény mind a meglévő, mind az új előfizetők esetében kizárólag 12 hónapos határozott idejű szerződés vállalása és e-Pack esetén vehető igénybe.

Mint a DIGI írta, a fenti közlemény „nem minősül ajánlattételnek. A tájékoztatás nem teljes körű, az akció részletes feltételeiről és annak visszavonásáról a szolgáltató a honlapján közzétett tájékoztatással és/vagy az ÁSZF G melléklet (Akciók) »Igényelhető konstrukciók« fejezetcím alól, a lejárt akciók közé történő áthelyezésével értesíti az előfizetőket” – fogalmaztak. 

Rovatok