Index Vakbarát Hírportál

Magyar Péter Orbán Viktornak: a Döbrögieknek leáldozott, jön a Lúdas Matyik kora

2024. szeptember 10., kedd 11:09

Magyar Péter szerint Orbán Viktor végre kifelé is elismerte azt, amit eddig befelé már megtett: a magyarok már nem elégszenek meg „az eddigi ócska, egybites sorosozással és háborús pszichózissal”. Úgy gondolja, hogy a félrebeszélés ideje lejárt, a Döbrögiknek leáldozott, most pedig a Lúdas Matyik kora jön.

„Új politikai helyzet van. A Tisza Párt április óta hétről hétre erősödik. A választáson elért 30 százalék után a legfrissebb kutatások szerint már csak néhány százalékra állunk a korlátlan hatalommal, pénzügyi erőforrásokkal, titkosszolgálatokkal és propagandával rendelkező állampárttól” – írja Facebook-oldalán Magyar Péter.

A Tisza Párt elnöke szerint már olyan kormányzati felmérésről is hallani, ahol hibahatáron belüli a különbség.

A miniszterelnök most már kifelé is elismerte, hogy az eddigi ócska, egybites sorosozás, háborús pszichózis, világrendszerváltás már nem elég. A magyarok választ és felelősöket várnak az ellopott uniós források, az Orbán-klán százmilliárdos korrupciós ügyei, a lerohasztott állami egészségügy, a szétzüllesztett oktatás, a tönkretett MÁV, a megélhetési válság és az összeomlott költségvetés kapcsán

– véli a politikus.

Magyar Péter Orbán Viktornak is üzent. Elmondása szerint a félrebeszélés ideje lejárt, a Döbrögieknek leáldozott, most pedig a Lúdas Matyik kora jön. „Tudjuk természetesen, hogy önök továbbra sem a valódi szakmai kérdésekről, az emberek sorsát érintő témákról fognak beszélni. Tudjuk, hogy a hatalomért való rettegésükben a leggusztustalanabb eszközöktől, megfélemlítéstől, zsarolástól, vesztegetéstől és titkosszolgálati eszközök használatától sem fognak eltekinteni” – tette hozzá.

Elmondása szerint pár ilyen akcióról már konkrét tudomásuk van. Magyar Péter azonban ígéretet tett, hogy ezek is visszafelé fognak elsülni, „mint eddig minden”. „Tudja, miniszterelnök úr, a szeretet és az igazság végül mindig legyőzi a gyűlöletet és a hazugságot” – üzente a miniszterelnöknek.

Rovatok