Index Vakbarát Hírportál

Csütörtök délelőtt kiderül, miről döntött a kormány

2024. szeptember 12., csütörtök 06:34

Csütörtökön Kormányinfót tartanak Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő részvételével. A legfontosabb történésekről ezúttal is percről percre frissülő cikkben számolunk majd be, amelyet élőben követhetnek az Indexen.

Kormányülést tartottak szerdán a Karmelita kolostorban, ahol több fontos döntést is meghoztak. Ezekről csütörtök délelőtt 10 órától beszámol Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő a Kormányinfón.

A legfontosabb történésekről ezúttal is percről percre frissülő cikkben számolunk majd be, amelyet élőben követhetnek az Indexen.

A mostani Kormányinfón valószínűleg a miniszterelnök Kötcsén elhangzott, új gazdaságpolitikáról tett kijelentései kerülnek előtérbe. Valamint arról a híresztelésről is szó eshet, amely szerint Varga Mihály lesz a jegybank új elnöke, Nagy Márton pedig a csúcsminiszter. Szóba kerülhet még a Digitális Állampolgárság is, amely már szeptember 1-je óta elérhető.

Legutóbb augusztus végén tartottak Kormányinfót,  ott számos téma előkerült  a tanévkezdéstől kezdve Magyar Péter kórházas kampányán át a budapesti korrupciós botrányig. 

Rovatok