Index Vakbarát Hírportál

Tömegjelenetek az Etele Plázában, rajongók hada várta Michele Morronét

2024. szeptember 15., vasárnap 13:21

Zárt körű vetítésnek indult, de a Netflix sztárja gondoskodott róla, hogy tömeg fogadja a budapesti premieren. A színész Instagram-sztorija után több százan várták az olasz származású Michele Morronét új filmje díszbemutatóján az Etele Plázában.

„Ha arra jártok, köszönjetek oda. Nagyon örülnék neki, ha találkozhatnék pár rajongómmal, és megköszönhetném nekik a támogatásukat” – írta az Instagramon Michele Morrone azután, hogy elárulta: szombaton az Etele Plázában tartja új filmjének bemutatóját.

A felhívásnak meglett az eredménye, a rajongókat biztonsági őrökkel és kordonokkal kellett távol tartaniuk a szervezőknek a Rolls-Royce-szal érkező sztártól, aki a Subservience című filmjének európai bemutatóját tartotta Budapesten.

Az esemény különlegessége, hogy a vörös szőnyeges világpremierre egy időben került sor két helyen: Budapesten Michele Morronéval, New Yorkban pedig Megan Foxszal, a film női sztárjával.

A kitartó rajongók a díszbemutató végéig várakoztak, autogram és közös szelfi reményében. Érdemes volt maradniuk, hiszen a színész a távozása előtt fotózkodott egy kiadósat a sikoltozó, döntően hölgy rajongókkal.

A 34 éves színész karrierje kertészként indult, majd a metszőollóról modellkedésre váltott. Innen már csak egy ugrás volt a színészet, játszott színházi darabokban is, de a világhírt a netflixes 365 nap című filmben Massimo Torricelli megformálása hozta el számára. Ebben egy maffiózót alakított, aki elraboltat egy nőt, és 365 napot ad neki, hogy beleszeressen. A filmből azóta két folytatás is készült, Marrone pedig komoly rajongótáborral rendelkező szexszimbólummá vált.

A színész harmadszor jár nálunk, és pár mondat erejéig sikerült váltanunk vele pár szót a filmbemutatón. Elmondta, hogy hazája sok tekintetben hasonlít Magyarországra, és nagy rajongójává vált Budapestnek.

„Az építészeti kincsek lenyűgözőek, az emberek pedig egyszerűen szenzációsak. Mindenki kedves és segítőkész, a mentalitásuk hasonlít az olaszokéra” – mondta Morrone, aki reményei szerint hamarosan ismét ellátogat Magyarországra.

Új filmjének középpontjában a mesterséges intelligencia áll, amely a sztori szerint kontroll nélkül veszélyessé válik, bármennyire is ártalmatlannak tűnik. A Subservience-ben Michele Morrone egy túlhajszolt családapát alakít, aki háztartási segítségnek vásárol egy élethű androidot (ez lenne Megan Fox), amely aztán öntudatra ébred.

Az életünk szerves részévé vált a digitális világ. Szinte mindent körülvesz, de nekünk meg kell találnunk a középutat. Én például a jegyzeteimet mindig papírra írom, ez az én középutam

– folytatta a színész, aki azt is elárulta, hogy Megan Foxszal nagyon jól működött a közös munka, igazi barátság alakult ki köztük. Reméli, hogy a jövőben lesz még olyan produkció, amiben együtt dolgozhatnak.

Rovatok