Index Vakbarát Hírportál

„Magánál volt, tudta, mit csinál” – Bese Gergőről nyilatkozott a melegparti egyik résztvevője

2024. szeptember 17., kedd 05:54

Bár korábban a melegpartikon részt vevő pap azt mondta, hogy becsapták, testvére pedig arról nyilatkozott, hogy valószínűleg bedrogozták, az orgia egy résztvevője azt mondta, Bese Gergő pontosan tudta, milyen eseményen van. A menesztett pap tudatánál volt, elmondása szerint nem történt semmilyen átverés.

„Pontosan tudta, milyen eseményen vesz részt, ami alatt végig magánál is volt” – nyilatkozta annak a melegpartinak egy résztvevője, amelyen Bese Gergő volt dunavecsei plébánosról készültek felvételek, melyek később ki is szivárogtak.

Korábban a Fidesz „sztárpapjaként” aposztrofált katolikus lelkész és családja arra hivatkozott, hogy valamilyen szer hatása alatt készültek róla azok a felvételek. Bese Gábor, a menesztett tisztviselő testvére azt mondta, a kormánypárt és az egyház zsarolta a felvételekkel, hogy a melegek ellen beszéljen.

„Nyilván ki volt használva” – kezdte a testvér a Gulyáságyú Média kérdéseire adott válaszát. A család szerint az orgián készült felvételek nagyjából másfél éve készülhettek, ez idő alatt kényszerítette a Fidesz olyan tettekre a papot, amit nem akart végrehajtani.

Valami kábítószert adhattak neki, mert szerintem egy normális embernek eszébe sem jutna, hogy a partneremet felvegyem úgy, hogy valamit csinál

– mondta Bese Gábor a videóval kapcsolatban. Az RTL Híradó kereste meg a melegparti másik résztvevőjét, aki szerint Bese Gergő teljesen tudatánál volt.

Korábban megírtuk, hogy a titulusától megfosztott plébános szerint nem véletlen, ami vele történt, azonban tőrbe csalták, naivságát kihasználták. A miniszterelnök irodáját is felszentelő pap a TikTokon tett közzé egy videót, amelyben arról beszél, hogy a továbbiakban csak Gergőként szeretné közelebb vinni az embereket Istenhez.

Rovatok