Index Vakbarát Hírportál

A rendőrség hajtóvadászatot indított a hajdúböszörményi feleséggyilkos ellen

2024. szeptember 18., szerda 13:28

Gál János szeptember 11-én este Hajdúböszörményben egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát, melynek következtében a feleség olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrség azóta is nagy erőkkel keresi a gyilkost, arra kérték a lakosságot, hogy aki látta, az értesítse a hatóságokat.

A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a 42 éves Gál János után, aki brutálisan meggyilkolta feleségét, anyósát pedig megsebesítette – írja a police.hu.

A hatóságok továbbra is nagy erőkkel keresik a férfit. A rendőrség azt kéri, hogy aki látta a férfit, vagy tartózkodási helyéről információja van, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), illetve tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-52/457-040-es számon, az ingyenes, 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívón!

Gál János különös ismertetőjele, hogy az egész bal karját tetoválás fedi.

A gyanú szerint a férfi szeptember 11-én este Hajdúböszörményben egy késsel megszúrta a feleségét és az anyósát. A 32 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni, a helyszínen életét vesztette. Az 55 éves anyját a mentősök kórházba szállították.

Gál János a bűncselekményt követően elmenekült a helyszínről, és magával vitte feleségével közös gyereküket. A rendőrök a 4 éves kisfiút a férfi egyik ismerősénél sértetlenül megtalálták, az apát azonban továbbra is nagy erőkkel keresik.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok