Index Vakbarát Hírportál

Sulyok Tamás kikosarazta Magyar Pétert, aki ezt nem tűrte szó nélkül

2024. szeptember 19., csütörtök 14:45

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke közösségi oldalán osztotta meg Sulyok Tamás neki címzett válaszlevelét, amelyben visszautasította a politikus által kért találkozót. A pártvezető ezt nem hagyta szó nélkül, azonnal reagált.

Magyar Péter a Tisza Párt elnöke kért találkozót Sulyok Tamás köztársasági elnöktől, aki – a politikus szerint – „udvariasan semmitmondó” visszautasítással bekkelte ki az eszmecserét.

Javaslom elnök úrnak, hogy két palacsintasütés közben tanulmányozza az Alaptörvényt, ha egyébként nem tudná, hogy a köztársasági elnök személyében megtestesíteni hivatott a nemzet egységét. Illetőleg kérném, hogy szedje össze a bátorságát és a levelemnek a “köz”médiára vonatkozó részére is válaszoljon. 

– írta Magyar Péter a Facebook-oldalán.

A Tisza Párt elnöke egy jó tanácsot is megosztott Sulyok Tamással. „Egy köztársasági elnöknek ilyen súlyos árvízi helyzetben kötelessége lenne a nemzethez szólnia, ha már az nem jut eszébe, hogy meglátogassa a gátakon napok óta megfeszített munkát végző több tízezer önkéntes honfitársát” – írta.

Rovatok