Index Vakbarát Hírportál

Halálos baleset történt Piliscsabán, három ember életét vesztette

2024. szeptember 20., péntek 18:06

Egy személyautó a 10-es főüt 24. kilométerénél hajtott át a szembesávba, ahol összeütközött egy kamionnal. Ketten azonnal, egy személy pedig a kórházban vesztette életét. A baleset körülményei még nem tisztázottak.

Ketten a helyszínen, egy további érintett pedig később, a kórházban halt meg, miután egy személygépkocsi egy teherautóval ütközött Piliscsabán, a 10-es főúton. A rendőrség közleménye szerint a kora reggeli ütközés körülményei egyelőre nem tisztázottak, a budaörsi rendőrök a helyszínelés ideje alatt teljes útlezárást rendeltek el.

Az Autómentő 0–24 szerint a személyautó sofőrje hajtott át a szembesávba, ott találkozott a kamionnal. Az ütközés következtében a kamion a szemközti sávba ért, majd az árokban állt meg, míg az autó az út közepén maradt.

A rendőrök mellett a tűzoltók és a mentők is a helyszínre siettek, ám az személyautó sofőrjét és egyik utasát több kísérlet után sem tudták újraéleszteni. A harmadik sérültet mentőhelikopter szállította kórházba, ám a 24.hu szerint később belehalt sérüléseibe.

Rovatok