Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor ma este exkluzív interjúval jelentkezik

2024. szeptember 24., kedd 17:28

A miniszterelnök a közösségi oldalán jelezte, hogy kedd este fél héttől a TV2-n közvetítik a csatornának adott exkluzív interjúját. Arról egyelőre nem számolt be, hogy milyen témákat érintenek majd.

A kormányfő exkluzív interjút adott a TV2-nek, amelyet kedd este 18:30-tól vetítenek a csatornán. Orbán Viktor a Facebook-oldalán jelezte, hogy megszólalt a televíziónak. 

Arról ugyan nem közölt információkat a miniszterelnök, hogy milyen témákat érintenek majd a híradó rendkívüli kiadásában, de az elmúlt időszak eseményei alapján várhatóan összegzi majd a dunai árvíz elleni védekezésben nyújtott teljesítményt, hiszen az árhullám ma hagyja el Magyarország területét. 

Orbán Viktor – ahogyan minden reggel az árvízvédelmi operatív törzs ülése után – többször is helyzetjelentést adott az árvíz sújtotta területek védekezési munkálatairól. 

Kedden az ország déli részén tetőző és levonuló árvízről helyszíni beszámolóiban tudósított a közösségi oldalán. Azt írta, hogy a Duna teljes vonalán apadásnak indul az árvíz, és Győrtől Dunaszekcsőn át egészen Mohácsig sikeresen és szervezetten védekezik az ország. 

Rovatok