Index Vakbarát Hírportál

Pajor Tamás reagált Schmidt Mária kijelentésére, miszerint Nyugaton egyre kevesebb a szex

2024. szeptember 24., kedd 21:09

Alaposan felkavarta a hazai közélet állóvizét – Pajor Tamás sem ment el szó nélkül mellette – Schmidt Mária minapi kijelentése, miszerint Nyugaton egyre kevesebbet szexelnek, és az általános trend az egyre inkább aszexuális társadalom. Az Identitás mint politikai fegyver című konferencia pornóról szóló panelbeszélgetésén maga a négyszeres pornó Oscar-díjas producer, Kovi is felszólalt. Pajor Tamás szerint nem következetesek a nemzeti-keresztény oldalon.

A XXI. Század Intézet főigazgatója az Identitás mint politikai fegyver című MCC-konferencián egy, a pornóról szervezett panelbeszélgetésen értekezett arról, hogy szerinte a nyugati világban ma az a jelszó, hogy „háborúzz, ne szeretkezz”, a szexpárti kultúrából pedig mára egy nemek közötti különbségeket tagadó, transzokat ünneplő új prüdéria lett. Erre reagált Pajor Tamás zenész, műsorvezető a közösségi oldalán. 

Míg a szexuálisan felszabadult nők a múlt század nyolcvanas éveiben heti több, átlagosan három szexuális aktust folytattak, addig ma Nyugaton alig 6 százalékuk él nemi életet, ők is legfeljebb heti, de inkább havi egyszer. Depressziósok lesznek és terápiára szorulnak – hangzott el Schmidt Máriától a konferencián. 

A történész hozzátette, hogy a szexuális forradalom igazi haszonélvezői így a felső osztálybeli férfiak és nők, akik „háremeket tartanak”, miközben az általános trend az egyre inkább aszexuális társadalom. 

Pajor Tamás a meghívottakról megjegyezte, hogy a sokszólamúság üdvözlendő, de azért mégiscsak furcsa, hogy Kovács „Kovi” István négyszeres pornó Oscar-díjas producer is a meghívottak között szerepelt. 

Mindent szabad nekem, de nem minden használ

– idézte Pál apostolt Pajor Tamás, aki megtérése óta a Hit Gyülekezetének tagja.

Kovi mint a keresztény-nemzeti tábor coach megmondóembere

Szerinte van értelme Schmidt Mária felvetésének, de „kibukik a valid keresztény hitvallás és az általános értelmű konzervatív állami akarat összeilleszthetetlensége”. Az egykori zenész szerint ugyanis ha a folyamatosan a keresztény értékekre hivatkozó államközeli szereplők saját önmeghatározásukat komolyan veszik, akkor miért a 68-as szlogent elevenítik fel identitáskutatásukban, és miért nem Jézus ide vonatkozó útmutatását idézik? – tette fel a kérdést Pajor. 

A dalszerző azt sem érti, hogy a szervezők miért éppen Kovit hívták segítségül valóságértelmezésükhöz. Szerinte ezzel e pornóproducer a keresztény-nemzeti tábor coach megmondóemberévé vált. 

Rovatok