Index Vakbarát Hírportál

Magyar Péter testvére egy online lap elindításán dolgozik, már az ideiglenes neve is megvan

2024. szeptember 26., csütörtök 19:08

Magyar Márton, Magyar Péter testvére Kontroll TV szervezési címmel októberben új lappal jelentkezik, amely háromféle tartalmat kíván gyártani. Az online újság nevét még nem árulta el. Korábban több lapnál is dolgozott, köztük az Indamedia cégcsoporthoz tartozó Economxnél.

Magyar Márton, a Tisza Párt elnökének testvére online lap indításán dolgozik, mely októbertől kezdheti meg munkáját. Három típusú – írott, videós és podcasttartalmakkal –  jelentkezik majd, és ideiglenesen Kontroll TV néven fut. Az indítással kapcsolatos információkat Magyar Márton a 24.hu-nak is megerősítette.

A végleges nevet tehát még nem hozták nyilvánosságra, de Magyar Márton állítása szerint a platform a Tisza Párttól független lesz. Magyar Márton korábban a Hír TV szerkesztő-riportere volt, új lapjának célja pedig az lesz, hogy elkerülje a finanszírozói érdekek megjelenését. Több vállalkozót is megkeresett, akiktől kisebb összegeket kért támogatásképpen.

Korábban több sajtóorgánum munkatársa is volt

Magyar Márton egy ideig Magyar Péter kampánystábjában is helyet kapott, de közben az Indamedia munkatársaként, az Economxnél is dolgozott, ahol július végén szűnt meg a munkaviszonya.

Május 23-án a Mandiner írt arról, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik – Konzervatívok elnöke arról beszélt, hogy Magyar Márton Brenner Koloman kampánycsapatát erősítette.

Amikor Brenner Koloman elvállalta a főpolgármester-jelöltséget szabad kezet adtunk neki abban, hogy összeállítsa a kampánycsapatát

− közölte akkor a Jobbik elnöke, és hozzátette, Magyar Márton egészen a Tisza Párt színre lépéséig dolgozott velük, ezt követően szüntették meg az együttműködést.

Rovatok