Index Vakbarát Hírportál

Szentkirályi Alexandra nyolc pontban fogalmazta meg a fővárosi Fidesz javaslatait

2024. október 4., péntek 11:31

Pénteken délelőtt tartja a Fővárosi Közgyűlés az alakuló ülését. Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke a közösségi médiában osztotta meg a kormánypárt javaslatait.

Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalán írt arról, hogy pénteken megalakul a Fővárosi Közgyűlés.

A Fidesz fővárosi elnöke rámutatott arra, hogy noha az elmúlt hetekben az országos sajtó Karácsony Gergely, Magyar Péter és Vitézy Dávid műsorától volt hangos, azért lenne mit tenni Budapestért és a budapesti emberekért is.

Épp ezért a közrendről, hajléktalanságról és a köztisztaságról szóló három előterjesztésünk mellett a főváros működésével kapcsolatban is megfogalmaztunk egy nyolcpontos javaslatot, és azt várjuk a Fővárosi Közgyűléstől, hogy a budapestiek érdekében támogassa javaslatunkat

– fogalmazott.

A budapesti Fidesz 8 pontja:

„Mi nem kötünk paktumokat, nem limonádézunk, és nem áruljuk el azokat, akik bizalmat szavaztak nekünk. Minden budapesti számíthat ránk, aki úgy érzi, hogy nem foglalkoznak vele a Városházán. Itt az ideje, hogy a budapesti közélet újra a mindennapi dolgainkról szóljon, és a Díszterem ne személyes politikai szappanoperák színtere legyen” – írta Szentkirályi Alexandra.

Rovatok