Index Vakbarát Hírportál

Saját gyereke szeme láttára akarta megölni párját egy részeg férfi

2024. október 8., kedd 20:26

Egy héttel ezelőtt a Nógrád vármegyei Szalmatercsen saját gyermeke szeme láttára akarta halálra késelni párját egy részeg férfi. Korábban is bántalmazta a nőt, amiért felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de most súlyosabb büntetésre számíthat.

Gyereke szeme láttára akarta megkéselni párját egy részeg férfi Szalmatercsen – írja a Tények. Feltehetőleg féltékeny volt, ezért támadta meg az asszonyt. A nőt a szomszédai mentették meg, de elmondásuk szerint csak azért, mert tisztában voltak vele, hogy egy gyerek is van a házban.

Csak annyit hallottam, hogy kiabálás van és veszekedés. Talán verekedés is volt

– mondta egy helybéli.

A férfit őrizetbe vették és letartóztatták. Korábban is bántalmazta párját, sokszor megverte a nőt, amiért felfüggesztett börtönbüntetést kapott, de most súlyosabb büntetésre számíthat.

A férfi ittas, bódult állapotban érkezett haza, és összeveszett a nővel. Ennek során a fejét az ott lévő ablakba ütötte, amitől az üvege kitört, majd a nő telefonját elvette, összetörte. és elment otthonról

– nyilatkozta Imre Péter, a Nógrád Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője, majd hozzátette, hogy a férfi később visszament a házba, és akkor már késsel akarta megölni a nőt, de szerencsére csak megsebesítenie sikerült. Az asszony fizikailag már jobban van, de nagyon fél.

Rovatok