Index Vakbarát Hírportál

Két autó összeütközött, meghalt egy férfi Valkó közelében

2024. október 11., péntek 10:37

Meghalt egy férfi, amikor két személyautó összeütközött Valkó közelében, egy másik, M1-es autópályán történt ütközés következtében pedig többen megsérültek. A terelés előtt a 101-es kilométerszelvénynél mintegy 5 kilométeres a torlódás.

Két személyautó ütközött össze Valkó közelében a 3104-es úton, az egyik járművet vezető férfi a helyszínen életét vesztette – közölte az MTI.

Beszámolójuk szerint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt is közölte, hogy a másik autót vezető férfi megsérült. Gödöllő és Valkó között a forgalmat megállították.

Szintén összeütközött két jármű – egy kamion és egy személyautó – Bábolnánál, ahol a baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát. A balesetben többen megsérültek.

Az Útinform úgy tudja, hogy eddig tisztázatlan okból egy személygépkocsi az előtte haladó járműnek ütközött a sztráda 94-es kilométerében. A rendőrök a forgalmat leterelik, a 101-es kilométerszelvénynél lehet újra visszatérni az autópályára. A terelés előtt csaknem 5 kilométeres a torlódás, a baleset helyszíne előtt pedig két kilométeres kocsisorral kell számolni. 

Rovatok