Index Vakbarát Hírportál

Kocsijából lövöldözött egy férfi a nyílt utcán minden ok nélkül

2024. október 11., péntek 17:34

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki ittasan vascsővel és gázfegyverrel támadt egy másik személyre az áldozat tápiószentmártoni lakhelye előtt.

Minden ok nélkül támadhatott meg egy férfi vascsővel és gázfegyverrel egy másik személyt – írja a 24.hu.

A lap megkeresésére Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy a bűnösségét beismerő férfira az ügyészség 1 év 11 hónap letöltendő börtönbüntetést és 2 év közügyektől eltiltást kért, valamint azt, hogy végleg tiltsák el a férfit a járművezetéstől.

Mint írják, a férfi részegen jelent meg kocsijával áldozatának tápiószentmártoni lakóhelye előtt, majd a járműből kiszállva egy vascsővel, kiabálva indult utána, aki erre bemenekült a házba. Az elkövető visszaült az autóba és elhajtott, de nem sokkal később visszatért, és gázfegyverével célzott lövést adott le az áldozat felé, ezután ismét elhajtott.

Az áldozat valamivel később találkozott ismerőseivel egy közeli vendéglátóhelynél, ahol az elkövető ismét megjelent, kiabálni kezdett, és újra lövéseket adott le feléjük.

A Nagykátai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, valamint az eltiltás alatti és az ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt kért letöltendő börtönbüntetést a férfira.

Rovatok