Index Vakbarát Hírportál

Nem ment a bíróságra az öccsét hátba szúró férfi, helyette inkább otthon gitározott és énekelt

2024. október 12., szombat 07:45

Hátba szúrta az öccsét egy gemzsei férfi, viszont az előkészítő ülés helyett otthon gitározott és Jézusról énekelt. Azt mondta, hogy beteg, ezért nem ment el a tárgyalásra. A férfi egy 12 centiméteres késsel szúrta hátba az öccsét még tavaly nyáron. Most azt mondta a Tényeknek, hogy a késelés napján annyira részeg volt, hogy nem emlékszik semmire. Megbánta, amit tett és örül, hogy a testvére felépült.

A testvérét hátba szúró férfi egy Töltsd be szívemet, Jézus… kezdetű dicsőítő éneket adott elő a TV2 stábjának, amikor az otthonában felkeresték. Az udvarában éneklő férfinak az előkészítő ülésen kellett volna megjelennie, ugyanis még tavaly nyáron egy vita hevében hátba szúrta öccsét egy 12 centiméteres késsel.

A két férfi együtt ivott, mindketten részegek lettek, azután valamin összevesztek, amire már egyikük sem emlékszik. Ekkor került elő a kés, amivel a férfi megszúrta testvérét, aki életveszélyesen megsérült. A sógornője hívta a mentőket, a késelő férfi pedig állítása szerint annyira részeg volt, hogy csak a rendőröktől tudta meg, mit tett. A szúrás következtében a sértettnél légmell alakult ki, ami közvetett életveszélyes állapotba sodorta. Az ügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja. 

A késelő betegségre hivatkozva nem ment el a bíróságra. Azt mondta a csatornának, hogy a mai napig bánja a tettét. 

Amikor az a dolog megtörtént, egy világ dőlt bennem össze. Bepánikoltam. […] Nem kétszer kértem tőle bocsánatot, nagyon boldog vagyok, hogy felépült

– mondta el a Tényeknek.

A csatorna úgy tudja, hogy felépülése után az elkövető öccse külföldre költözött. 

Rovatok