Index Vakbarát Hírportál

Hármas karambol történt Budapesten az M0-son, több kilométeres a torlódás

2024. október 15., kedd 07:22

Hármas karambol történt kedd reggel Budapest XV. kerületének térségében, az M0-s autóúton a torlódás több mint három kilométeres.

Három gépkocsi ütközött össze a főváros XV. kerületének térségében, az M0-s autóút 72-es kilométerszelvényénél, az M2-es autóút csomópontjánál, a 11-es főút felé vezető irányban – közölte a katasztrófavédelem kedd reggel. Az ütközés következtében az egyik jármű a másik motorházára került.

Emiatt az M0-s autóúton 3 kilométert meghaladó torlódás alakult ki.

Az M2-es autóútról az M0-s felé tartók szintén torlódásra számíthatnak. A fővárosi hivatásos tűzoltók rögzítették a két kocsit, valamint mindhármat áramtalanították. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom a baleset miatt. 

Az Útinform egy másik M0-son történt balesetről is beszámolt kedd reggel. Azt írták, az M0-s autóút keleti szektorán, Vecsés térségében egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött. A 38-as kilométernél nem képez forgalmi akadályt a sérült jármű, de érdemes fokozott figyelemmel közlekedni. 

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan és Bag között a kiépített terelésben is feltorlódtak a járművek, mintegy 3 kilométeres a kocsisor. Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon is. 

Rovatok