Index Vakbarát Hírportál

Tarjányi Péter: Mérföldkőhöz érkezett az orosz–ukrán háború az észak-koreai katonák megjelenésével

2024. október 16., szerda 19:00

Az orosz–ukrán frontra észak-koreai katonák érkeztek, Izrael pedig bármelyik pillanatban megkezdheti a szárazföldi hadműveleteit Iránnal szemben. Az Index Frontvonal című műsorának legfrissebb adásában állandó szakértőnkkel, Tarjányi Péterrel beszélgettünk a két térség fejleményeiről. Ezúttal azonban egy különleges vendég, Závecz Tibor, a Závecz Research alapító ügyvezetője is a stúdióba érkezett, és elhozta egy friss közvélemény-kutatás eredményeit, amelyből kiderül, hogy a magyarok szívesen csatlakoznánk-e a Magyar Honvédséghez a haza védelmében.

Tarjányi Péter elmondása alapján példátlannak tekinthető, hogy észak-koreai katonákat és holttesteket találtak az orosz–ukrán fronton, ugyanis külföldi állampolgárok még nem harcoltak a területen. Arról is beszélt, hogy

A közvélemény-kutatás csütörtökön jelenik meg az Indexen. 

Ha tetszett az adásunk, és még nem tették volna meg, akkor mindenképpen iratkozzanak fel az Index YouTube-csatornájára, hogy ne maradjanak le a további műsorainkról, ha pedig inkább podcastként hallgatnák meg a Frontvonal legújabb részét, ide kattintsanak:

Rovatok