Index Vakbarát Hírportál

Friss hírek érkeztek Sallai Nóráról, így van most a színésznő

2024. október 16., szerda 09:46

Újabb hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról. A színésznőt jelenleg egy fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik, és bár állapota még mindig válságos, már önállóan lélegzik, és egyre többször nyitja ki egyik szemét is. Az orvosok most arra várnak, hogy teljesen magához térjen, hogy tovább folytathassák a kezelést.

Mint arról beszámoltunk, Sallai Nóra és kisfia szeptember végén tartottak hazafelé egy születésnapi ünnepségről, amikor balesetet szenvedtek. Egy kereszteződésből kanyarodtak ki, mikor nagy sebességgel beléjük csapódott egy BMW-s. Az ötéves kisfiút már a helyszínen újra kellett éleszteni, de sajnos hiába küzdöttek az életéért az orvosok, pár nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe.

Sallai Nórát azóta intenzív osztályon kezelik, vérre is szüksége volt, ami miatt kollégái felhívást intéztek a közösségi médiában, és irányított véradásra kérték az embereket. A színésznőn számos műtétet elvégeztek az orvosok, férje a napokban azt nyilatkozta, hogy felesége már valamivel jobban van, de még mindig válságos az állapota, és hosszú rehabilitációs időszak vár rá.

A Blikk most úgy értesült, hogy a színésznő már önállóan lélegzik, és egyre többször nyitja ki a szemét is, bár még hetekbe telhet, mire teljesen a tudatánál lesz.

Bár tényleg a javulás jelei láthatóak, még mindig válságos Nóri állapota. Már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami nagy lépés. Még nagyrészt alszik, de egyre többször nyitja ki pár pillanatra az egyik szemét. Egyelőre nincs a tudatánál, de ez teljesen normális

– mondta a lapnak egy informátor, majd azt is hozzátette, hogy az orvosok jelenleg arra várnak, hogy a színésznő magához térjen, és ha már ébren van, fel tudják mérni a további sérüléseket, a meglévőek súlyosságát, és hogy mire hogy reagál, ezután lehet majd folytatni a kezelést, kiírni az esetleges újabb műtéteket és a rehabilitációt.

Az viszont jól látszik, hogy Nóri erős, kitartó és nagy benne az élni akarás

– jegyezte meg az informátor.

Rovatok