Index Vakbarát Hírportál

Megoldódott a titokzatos szegedi gyilkosság ügye

2024. október 18., péntek 14:27

Megoldódott az újszegedi garázsban talált holttest ügye. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szerint a két férfi összevitázott, majd az egyik leszúrta a másikat. A feltételezett tettes elfogását követően beismerő vallomást tett.

Szeptember végén gyilkolhatták meg azt az idős férfit, akinek a holttestét kedden találták meg. A feltételezett elkövető és az áldozat, egy korábbi sérelem miatt újra összevesztek, a vita pedig azzal zárult, hogy a gyanúsított nyakon szúrta az idős férfit, aki életét veszítette – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A történteket követően a férfi felmosta a garázst, magához vette a kést, az áldozat telefonját és a bankkártyáját, majd elhagyta a helyszínt. 

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a garázsban megtalált holttest annyira rossz állapotban volt, hogy a rendőrség csak a boncolás után tudta megmondani, hogy az áldozat erőszakos halált halt.

A nyomozók egy nap alatt elfogták a feltételezett gyilkost, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett. A gyanúsított ellen emberölés bűntette és más bűncselekmény miatt indult eljárás.

Rovatok