Index Vakbarát Hírportál

Menczer Tamás Magyar Péternek: Lázár János hozzám képest maga a megtestesült irgalom

2024. október 19., szombat 14:26

„Jobban járt volna Magyar Péter, ha Lázár Jánossal találkozik, mint hogyha velem találkozik” – jelentette ki Menczer Tamás, ugyanis szerinte az építési és közlekedési miniszter hozzá képest a megtestesült irgalom. Ő azonban nagyon várja, hogy találkozzon a Tisza Párt elnökével, mert lenne mit áttekinteniük.

Menczer Tamás legfrissebb videóüzenetében arról beszélt, hogy nagyon várja már, hogy találkozzon Magyar Péterrel, mert van néhány kérdés, amit személyesen kellene áttekinteniük. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója azt is megjegyezte, hogy a Tisza Párt elnöke jobban járt volna, ha Lázár Jánossal találkozott volna.

„Én nagyon várom már, hogy tudjak találkozni vele (Magyar Péterrel – a szerk.). Még jó sorom nem hozta úgy, hogy összefussunk. Ugye, Lázár Jánossal már majdnem találkozott, de nem mert Magyar Péter találkozni Lázár Jánossal” – mondta Menczer Tamás.

Na most Lázár János egy kemény csávó, ez igaz. Én nagyra tartom, de Magyar Péter vonatkozásában hozzám képest Lázár János maga a megtestesült irgalom lenne. Tehát jobban járt volna Magyar Péter, ha Lázár Jánossal találkozik, mint hogyha velem találkozik, vagy velem fog találkozni, és egyszer fogunk, tehát én várom nagyon, mert úgy gondolom, hogy néhány kérdést személyesen át kellene tekintenünk. Úgyhogy várlak, Peti, ezt szerettem volna csak üzenni

– jelentette ki a kormánypártok kommunikációs igazgatója.

Mint nyár végén beszámoltunk róla, Lázár János és Magyar Péter szóváltásba keveredett a MÁV állapota miatt, amiből végül többfordulós adok-kapok lett, a két politikus pedig keményebbnél keményebb Facebook-posztokban csapott össze egymással. 

Hív a vasút, vár a Lázár – üzente akkor Lázár János építési és közlekedési miniszter Magyar Péternek, és személyes találkozóra hívta a Tisza Párt elnökét. A Tisza Párt elnöke elfogadta az építési és közlekedési miniszter meghívását, ám a találkozó körülményeivel kapcsolatban nem sikerült dűlőre jutniuk. A Tisza Párt elnöke azt javasolta, hogy az utasokkal együtt utazzanak, és az előre regisztrált sajtó is vehessen részt a bejáráson. Lázár János ezt nem fogadta el, így a két politikus személyes találkozója végül elmaradt.

Rovatok