Index Vakbarát Hírportál

Leállásra készül a Yettel, már csak néhány órája maradt az ügyfeleknek

2024. október 19., szombat 16:18

Szombat éjjel elérhetetlenné válik az online vásárlás és ügyfélkiszolgálás a Yettel honlapján, valamint a szolgáltató mobilalkalmazásában. Az ügyfeleknek már csak néhány órája maradt a leállásig, azonban a rendszerek karbantartása várhatóan már vasárnap délelőtt véget is ér.

Leállásra készül a Yettel, több rendszere is elérhetetlenné válik az ügyfelek számára – derül ki a szolgáltató honlapján megjelenő üzenetből.

A Yettel rendszereinek karbantartása miatt 2024. október 19-én éjjel 22:00 és október 20-a reggel 10:00 óra között az online vásárlás, valamint az online ügyfélkiszolgáló rendszerek nem lesznek elérhetőek a Yettel.hu-n és a Yettel-alkalmazáson

– olvasható a szolgáltató honlapján.

Ahogyan arról korábban az Index is beszámolt, az informatikai rendszerek ütemezett karbantartása miatt október 22. estétől csaknem egy teljes napra leállnak a Magyar Telekom olyan kulcsfontosságú szolgáltatásai is, mint a telefonos alkalmazás, az online fiók, az üzleti önkiszolgáló portál és a cég hivatalos weboldala.

A karbantartás a mobil- és otthoni szolgáltatások működését nem érinti, a szolgáltató ügyfelei a mobildíjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon-, internet- és a tv-szolgáltatás is működni fog.

Rovatok