Index Vakbarát Hírportál

Lesodródott egy autó az M1-es autópályán, nagy volt a torlódás

2024. október 20., vasárnap 11:14

Az M1-es autópálya főváros felé haladó oldalán a 42-es kilométernél lesodródott egy személyautó a sztrádáról és egy telephelyre zuhant a katasztrófavédelem szerint. A tatabányai tűzoltók már a helyszínen vannak, és megkezdték a mentést, de a hírek szerint torlódásra kell számítani az érintett szakaszon.

Lesodródott a sztrádáról és egy út menti telephelyre zuhant egy személykocsi Óbaroknál. Az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 42-es kilométernél történt balesethez a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak ki. A rajok áramtalanították a járművet, amelyben négyen utaztak. A helyszínre mentőt is riasztottak.

A baleset miatt az autópálya érintett szakaszán fennakadásra kell számítani

– közölte a katasztrófavédelem.

Javítás javítás hátán

Az Útinform jelentése szerint javítják a burkolatot az M0-s autóút keleti szektorában, Vecsés és Gyál között. A 42-es és a 36-os kilométer között, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon lezárták a külső és a leállósávot. A forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Az M3-as autópálya felé a külső és a leállósáv használható. Az M1-es autópálya felé torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópályán új terelést építettek ki a Budapest felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópont közelében. A 16-os és a 14-es kilométer között a külső sávot lezárták. Torlódnak a járművek.

Az M0-s autóúton, az északi szektorban, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 70-es és a 68-as kilométer között csak egy sáv járható, szintén felújítás miatt.

Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os kilométer között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M3-as autópályán Gyöngyös és Kál között. A 85-ös és 91-es kilométer között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.

Rovatok