Index Vakbarát Hírportál

Nyitott ajtóval szabálytalankodott a Suzuki, majd minden kihullott belőle

2024. október 28., hétfő 06:42

Kihajtott egy suzukis a körforgalomba egy szabályosan érkező autós elé, majd a jármű nyitott hátsó ajtajából minden az útra potyogott. Az esetet fedélzeti kamera rögzítette, a Suzuki mögött haladó autó sofőrje szerint részeg lehetett a később szalagkorlátnak is ütköző autós.

Egy Gödöllő és Mogyoród között szabálytalankodó sofőr manővereit rögzítette a Budapesti Autósok egyik olvasója. A fedélzeti kamera képkockáin jól látszódik, amint a két település közötti körforgalomba szabálytalanul behajt nyitott hátsó ajtóval, majd minden kipotyog az utastérből az útra. 

Abból gondolom, hogy esetleg részeg volt, vagy valamilyen más szert fogyasztott, mert elég furcsán közlekedett az úton, és ahogy látható, amikor lehúzódik, végigsimítja a korlátot is az autójával

– írta meg az autó mögött haladó sofőr.

Miután a kinyílt ajtajú járműből az úttestre potyogtak a dolgok, a megállás sem ment simán a sofőrnek. 

Nem az első eset, hogy kamera rögzíti a szabálytalanul közlekedő és feltételezhetően ittas sofőröket, korábban vádat emeltek egy férfi ellen, aki 2023. szeptember elején részegen hajtott neki egy kerítésnek Tápiógyörgyén. A felvételt ide kattintva tekintheti meg. 

Rovatok