Index Vakbarát Hírportál

Megnevezték a Fidesz egri polgármesterjelöltjét

2024. február 20., kedd 14:24

Vágner Ákos agrármérnököt, korábbi agrárkamarai vezetőt választotta egri polgármesterjelöltjének a Fidesz.

A 49 éves, egri születésű, jelenleg saját agrárszaktanácsadó irodáját vezető Vágner Ákos személyében olyan embert kértek fel a feladatra, aki képes békét, valamint egységet teremteni és ismét a fejlődés útjára állítani a várost – tudatta a párt helyi szervezete hétfőn az MTI-vel.

A közleményben idézték Vágner Ákost, aki az eseményen kijelentette: amennyiben bizalmat kap az önkormányzati választáson, mindent megtesz azért, hogy a vármegyeszékhely minél gyorsabban fejlődési pályára álljon a jelenlegi stagnálás helyett.

Emlékeztetett: gazdasági területen dolgozó szakemberként – csapatával együtt – az elmúlt négy évben több mint 20 milliárd forint beruházási támogatáshoz juttatta a térség vállalkozásait. Vágner Ákos rámutatott: hasonló feladat várna rá városvezetőként is, hiszen „minden elérhető pénzügyi forrást ide kell hozni, és a helybeliek számára hasznosítani”.

Mint megírtuk, a pártok többnyire olyan polgármesterjelölteket állítanak, akik nemcsak képességeik alapján alkalmasak egy-egy település vagy kerület vezetésére, de kellő helyi beágyazottsággal is rendelkeznek, nem mellesleg jártasak az adott kerület önkormányzati munkájában. Az alábbi cikkünkben megmutattuk, hogy a Fidesz mely kerületekben nem követi hézagmentesen ezt a sémát.

Rovatok