Index Vakbarát Hírportál

A veszprémiek többsége a Fidesz–KDNP jelöltjét támogatja

2024. február 24., szombat 17:39

Egy friss kutatás szerint a veszprémi lakosok jelentős része a Fidesz színeiben induló polgármesterjelöltre tenné a voksát, de a dobogón az ellenzéki pártok indulói is helyet kapnak. A kutatásból az is jól látszik, hogy a helyiek nagy része még nem biztos abban, kire szavazna a közelgő önkormányzati választásokon.

A legújabb kutatási technikával derítették ki, kire adnák le szavazatukat a veszprémiek, ha most lennének az önkormányzati választások. A kutatásban a válaszadók 53 százaléka nő, 47 százaléka pedig férfi volt. Ami a kor szerinti besorolást illeti, a válaszadók

A Pulzus Kutatási Rendszerrel végzett kutatásban a megkérdezettek 37-37 százaléka alap- és középfokú végzettséggel rendelkezik, míg 26 százalékuk felsőfokú végzettséget szerzett.

Sok a bizonytalan

A reprezentatív kutatás eredménye szerint

A 300 fő bevonásával készült reprezentatív kutatásból azonban az is kiderült, hogy a lakosok nagy része bizonytalan abban, kit válasszon, ugyanis 27 százalék a Nem tudom, nem válaszolok opciót jelölte.

Mi az a Pulzus Kutatási Rendszer?

A Pulzus Kutatási Rendszer az egyik legújabb kutatási technika, amely okostelefonokra telepített alkalmazás segítségével teszi lehetővé a piac- és véleménykutatások végrehajtását. A kérdezés átfutási ideje nem hetekben, hanem órákban, maximum néhány napban mérhető, ilyen módon „real-time” adatokkal szolgál.

A Magyar Target-Pulzus Média Kutató Kft. tulajdonosi köre és munkatársai több évtizedes telemarketing-, piackutatási és véleménykutatási tapasztalattal rendelkeznek. Munkájukat a legmodernebb technikai eszközök támogatják.

Amiben segítségére van a Pulzus Kutatási Rendszer:

Rovatok